Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznámka za sesit

Od: tomasclupek odpovědí: 7 změna:
Dobrý den včera mě paní učitelka dala poznámku za to že jsem neměl sešit podle jejich představ neměl sem úhledné písmo a vzorové příklady nějaké a chtěla po mně abych jsi přepsal celý sešit . Dnes jsem ho zapomel protože máme hodně úkolů a dala mě znovu poznámku chtěl bych se zeptat zda je to normální

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Předpokládám že nejsi blbeček a měl bys vědět, že normální je abys měl sešit v pořádku! Co je sešit v pořádku určuje učitel a ne žák, stejně jako v zaměstnání určuje, řídí, zaměstnavatel, a zaměstnanec vykonává. Autobus taky řídí řidič a ne cestující.

hodnocení

10x

Dobrý den. Ano, je normální plnit si dané povinnosti a respektovat paní učitelku. Pokud to neděláte, následuje pochopitelně trest dle uvážení paní učitelky.

hodnocení

7x

Samozřejmě, že to je normální. Ve škole jsi dostal nějaký úkol a tvou povinností je ho splnit. Tvůj sešit byl zřejmě v tak špatném stavu, že ti ho učitelka dala celý přepsat. Tvou povinností bylo ho přepsat tak, jak ti učitelka přikázala a v termínu, který ti na to dala. Úkol jsi nesplnil, takže jsi dostal zcela oprávněně poznámku.

kami123
hodnocení

2x

Pošli kopii sešitu k přepsání, zadané pokyny k jeho tvorbě, kontakt na učitelku a své jméno a pokud shledám, že tě buzeruje, tak zajistím, aby si to příště nedovolila.

hodnocení

1x

Paní učitalka si může myslet, že máš navíc jen jsi línej a lajdák :)

Zkus ji ukázat, že na to máš - dokážeš to?

hodnocení

0x

Nie je to normalne, teda tvoje spravanie nie je. Ucitelka definuje pravidla (alebo firma, kde pracujes). Viac sa uc a menej sa flakaj na internete.

krtek6
hodnocení

0x

no tento dotaz má opět dvě roviny...Jedna rovina je, že zapomněl sešit...tady není o čem disktovat, poznámka byla opodstatněná...není připraven na hodinu.. co však v pořádku už není a s tím jsem zápasil někdy na škole i já, je to, že sešit je můj včetně jeho obsahu...a jakým způsobem si budu já evidovat poznámky je na mě...tzn...učitelce to může být šumák jakým způsobem, zda úhledně nebo škrabopisem píšu, jestli mám datum nebo nemám datum jestli mám okraje nebo nemám...pokud je tam to co zadala...neměla by prudit*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]