Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pisemnost - co do ni napsat?

Od: jiirrinkaa odpovědí: 4 změna:
Zdravím, máme napsat do školy jako práci písemnost. Máme odpovídat na poptávku paní jednatelky, která nam psala, ze hledaji možnosti ubytování pro jejich klienty, a shánějí nějaké byty k prodeji. Už i v minulosti s námi spolupracovali a byli spokojeni. Na základě těch požadavku jsem byty našla, a tak je příkladam do přílohy. Ale dela mi problém ten začátek a text celkove. Přemýšlela jsem a jediné na co jsem přišla je : Vážená paní jednatelko, odpovídáme na vaši poptávku ohledně ubytování pro vaše klienty. Z našich nemovitosti vám posíláme ty nejlepší byty, dle vašich požadavků. Vše naleznete v příloze. Věříme, ze si vyberete a těšíme se na další spolupráci. Jiřina Králová Realitní makléřka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

odpovídáme na vaši poptávku - . reagujeme na vaší poptávku

Z našich nemovitostí vám posíláme byty - Zasíláme vám ty nejlepší nemovitosti dle vašich požadavků - viz příloha.

Vše naleznete v příloze.

hodnocení

1x

Zdravím.

tady jsou odkazy na teorii

vzdelani.sso.cz/...

issmb.cz/...

vzor-dopisu.cz/...

doplněno 18.11.21 10:36:

Tady je odkaz na soubor, kde na str. 5 je ukázka nabídky

e-prostor.skolacb.cz/...

hodnocení

0x

Myslím si, že

pokud je nabídka vyžádaná, tak by oslovení mělo být spíš jménem,

např. Vážená paní Horáková,

pokud je nabídka nevyžádaná, tak by oslovení mělo být funkcí

např. Vážený pane řediteli, vážená paní předsedkyně

Možná by to znění odpovědi mohlo být takto (mají tam být velká V, protože je to zvyklost)

Vážená paní ...,

reaguji na Vaši poptávku ze dne ... , ohledně zajištění ubytování pro Vaše klienty. Z naší celkové nabídky Vám posíláme aktuální nabídku pronájmu popř. prodeje všech bytů, které vyhovují Vašim požadavkům. Nabídka je přiložena v příloze emailu. V případě Vašeho zájmu můžete kontaktovat telefonicky mě na čísle ... .nebo moji kolegini ..., na čísle ...

Věřím, že si z naší rozsáhlé nabídky vyberete vhodné byty a těším se na další spolupráci

S pozdravem

.iřina Králová

Realitní makléřka

Samozřejmě je možné tam přidat ješt např. poděkování,

třeba nějak takto-

Děkuji (děkujeme) za Vaší potávku ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]