Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chování asistentky pedagoga

Od: kenny* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den chci se zeptat jestli asistenka pedagoga může dávat poznámky,aniž by to vyučující povolil a jestli je normální že může schazovat ostatní žáky.jednou jsme měli úkol si vybrat školu na kterou půjdeme
Vybral jsem si průmyslovou školu na kterou je potřeba maturita a asistentka ke mě přišla a začla se mi vysmívat že já bych stejně tu maturitou neudělal tohle ale není poprvé a nejsem jediný ve třídě. Co mám dělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co je myšleno pod slovem "vysmívat"? Říct ti to asi mohla, ale raději ne před ostatními a už vůbec ne posměšně. Jak se k tomu staví vyučující?

kenny*
hodnocení

Myslím tím výsměch protože k tomu dala slova ty mě snad chceš rozesmát ty by jsi tu maturitu nikdy neudělal
Učitel o tomhle neví protože žádný nebyl na hodině

Tak to je z její strany dost nevhodné chování. Domluvte se se spolužáky a řešte to nejprve s třídní - a pokud by se to i poté opakovalo, běžte za ředitelem.

Jinak nevím, jaký máš prospěch z jiných předmětů, ale tvůj písemný projev je špatný. To opravdu není na SŠ (což samozřejmě neznamená, že by se ti kvůli tomu měl někdo ve škole posmívat).

kami123
hodnocení

0x

Lépe se učit.

Mohl jsi odvětit, že to alespoň zkusíš a když neuspěješ ani u McDonalda, tak půjdeš dělat asistenta.

liska5

*palec**haha*.

Některé tyhle slečny asistentky mají někdy komplexy. Potřebovala být důležitá. Nad někým se povýšit. Jedna taková, bývalá učnice kuchařka, co si udělala nějaký kurz, mi řekla, že dělá zástupkyni ředitele.*sok*... Pak jsem zjistila, že jen pro vedení školy kopíruje materiály, kontroluje přezutí u šaten a dělá dozory v jídelně.

krtek6
hodnocení

0x

a tebe se to dotklo? potřebuješ teď psychologa nebo nějakou jinou pomoc?*alene*

hodnocení

0x

Nejspíš budeš muset zlepšit prospěch. Jak jsi na tom s matematikou? Písemný projev na střední školu zatím nevypadá.

bbbk
hodnocení

0x
Soudit zda máš nebo nemáš na SŠ tu nemůže nikdo a písemný projev kdesi na internetu vážně není relevantním ukazatelem. Vykašli se na to, co říkají ostatní a jdi si za svým. Tak jsem to kdysi udělala já a teď jsem úspěšná a spokojená.
Co se asistentky týče, většinou je to zakomplexovanost, asistenty dělají lidé s nízkým vzděláním a pouhým kurzem. Jsou to pouze podržtašky učitelů a z toho ta zakomplexovanost může pramenit, sami nemůžou nic. Pokud by mě tyto průpovídky rozčilovali, obrátila bych se na třídního učitele, popř kohokoliv důvěrného ve škole. Asistentka absolutně nemá právo rozhodovat o tom, na co ty máš a nemáš. Je to výsměch.

Po absolvování Bc. stupně na ped. fakultě je z vás oficiálně také asistent pedagoga (je víc typů asistentů). Ale souhlasím s tím, že podobné chování je vždy důsledkem nějakých komplexů - takový člověk samozřejmě do školství nepatří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]