Nejste přihlášen/a.
Čau Čau potřebuju rychle pomoct, mám mít zítra mluvní cvičení a potřebuju nutně nějaké jednoduché téma ( místo kam se jednou vydám, já a ekologie nebo můj bláznivý zážitek ) třeba takže prosím nekdo help absolutně nevím a hlavně nenávidím výstupy před lidmy cítím se u toho trapně. Dekuju
Prostě povídej a nemysli na víc. Jako bys to říkal kámošům. Nacvičené věty Tě budou svazovat a brzdit. Napiš si na papírek jen body, aby ses brzo nezasekl nebo neujel z tématu. Všechna tři témata, co uvádíš, jsou na povídání výborná. Tak třeba to první bude popis krajiny, místa v horách, vesnice, či ostrova, kde jsi kdysi byl a chceš se tam vrátit, protože Tě tam zaujalo...něco. S kým bys jel, na jak dlouho,co by sis nabalil, jak bys jel, co tam chceš dělat, v čem nocovat, kde jíst, co pozorovat,.. Co si vezmeš na památku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.