Nejste přihlášen/a.
Ahoj,ahoj,
nevíte někdo,kde by se dali nebo kde bych mohl sehnat stará zadání matematických olympiád, ještě třeba roky 1970,1975,1989,1990,93atp.?
Na webu nikde nic,tak jestli by někdo neměl typ,kde se to dá sehnat?Tajný to snad,taky není,jaká dříve byla zadání? Moc by mě to zajímalo - popravdě jsem ten typ,co ho moc baví matika.. chodím na gympl do kvarty,tak i pro trénink by se hodilo...
Dík za případný typy,jsem ochoten zajít kamkoliv v Praze.
Na www strankach MO cituji z "organizacniho radu":
Čl. 2
Vyhlašovatel
(1) Vyhlašovatelem MO je Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen"ministerstvo").
(2) Zodpovědnou za uskutečnění soutěže na ústřední úrovni je z pověření ministerstva Jednota českých matematiků a fyziků (dále jen "JČMF").
(3) Na odborném a informačním zajištění soutěže se podílí Matematický ústav Akademie věd ČR.
Zkuste kontaktovat ty 3 vyse zminene "instituce".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.