Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat stará zadání školních kol MATEMATICKÝCH OLYMPIÁD

Od: gejb odpovědí: 5 změna:

Ahoj,ahoj,

nevíte někdo,kde by se dali nebo kde bych mohl sehnat stará zadání matematických olympiád, ještě třeba roky 1970,1975,1989,1990,93atp.?

Na webu nikde nic,tak jestli by někdo neměl typ,kde se to dá sehnat?Tajný to snad,taky není,jaká dříve byla zadání? Moc by mě to zajímalo - popravdě jsem ten typ,co ho moc baví matika.. chodím na gympl do kvarty,tak i pro trénink by se hodilo... :)

Dík za případný typy,jsem ochoten zajít kamkoliv v Praze.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná v univerzitní knihovně nebo v národní knihovně české repubilky, viz.

www.nkp.cz

Samozřejmě je šance. sehnat to přes internetovou inzerci.

hodnocení

0x

Tady jsou odkazy na stránky

zshorakhk.cz/...

mo.mff.cuni.cz/...

hodnocení

0x

Myslím si, že dost velká šance je, sehnat to přes inzerci. Našel jsme např. tento inzerát (ale asi už není aktuální)

primabazar.cz/...

Ale určitá šance je taky v antikvariátech - pokud už nezkrachovaly :)

Nedávno jsem v antikvariátu sehnal jednu dobrou matematickou učebnici ze 60. let.

gejb
hodnocení

Dobře,děkuji. *palec*

k2
hodnocení

0x

Na www strankach MO cituji z "organizacniho radu":

Čl. 2

Vyhlašovatel

(1) Vyhlašovatelem MO je Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen"ministerstvo").

(2) Zodpovědnou za uskutečnění soutěže na ústřední úrovni je z pověření ministerstva Jednota českých matematiků a fyziků (dále jen "JČMF").

(3) Na odborném a informačním zajištění soutěže se podílí Matematický ústav Akademie věd ČR.

Zkuste kontaktovat ty 3 vyse zminene "instituce".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]