Nejste přihlášen/a.
Dává věta "My mind would be careless overall" ("má mysl by byla celkově bezstarostná"?) a
"this odd feeling you put me into" ("tenhle divnej pocit, co do mě vkládáš"?) smyls? U 2. věty při případný změně potřebuju aby "into" bylo na konci a nezměnil se význam věty..a pokud možno i slabiky aby bodpovídaly stejně
Jestli potřebujete, aby smysl 2. věty byl "do mě" vkládáš, tak potom into nemůže být nikdy na konci. Je mi líto, ale taková věta vytvořit nelze, jelikož rozdělit v tomto smyslu předložku a předmět v gen. tvořený zájmenem, to prostě technicky není možné . Ta druhá věta znamená "tenhle divný pocit, do kterého mě vkládáš". Co se první věty týká, tak tam by to snad šlo - gramaticky dobře, jen mi nejde dohromady "mind" a "overall", spíš bych řekla něco jako I would be careless overall, ale mám nejasný dojem, že Vám jde o báseň/píseň, tak tam se to snese.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.