Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si mohu zakoupit batoh s elektrickým vybojem?

Od: tymedostavas® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den nevíte jestli existuje něco jako batoh proti zlodějům s elektrickým výbojem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tole si nikdo nedovolí vyrobit. Zbankrotoval by za chvíli z žalob, které by se na něho sesypaly, pro újmu na zdraví.

hodnocení

Dobře děkuju. Často si říkám že by se mi to hodilo. Pořád mi kradou věci z batohu lidí ve třídě.
Ze skříňky taky ale tam už právě proto věci nedávám školní skříňky jdou naprosto jednoduše otevřít i když je na nich zámek...tak věci taham vsede sebo ale častokrát i když jsem na tv mi zmizí peníze , mobil už třetí atd...

hotosto
hodnocení

1x

Zdravím,

píšete, že vám často berou věci spolužáci - hlásíte ovšem tyto krádeže? Krádež peněz se dokazuje těžko, učitelé samozřejmě nevědí, kolik peněz u sebe mají studenti, ale zrovna krádež mobilu by dokázat šla. Když zmiňujete ten tělocvik - Nevím, jak to funguje u vás, ale u nás na škole měli při tělocviku klíče od šaten pouze učitelé, právě oni odemykali a zamykali šatny. Veďte si v patrnosti, kolik peněz máte v peněžence a krádeže hlaste. Vždyť to je hrozný, že by vám ukradli poněkolikáté i mobil.

Něco jiného je z legrace spolužákovi vzít propisku a na konci dne ji vrátit, ale krádež (s tím, že se vám ty věci opravdu nevrátí) je nejen porušení školního řádu, ale i zákonu.

asd1

Krádež peněz se dokazuje snadno, stačí mít opsaný čísla bankovek.. Druhá věc je školní řád, ten nejspíš nepovoluje do školy nosit víc než malý obnos na autobus, svačinu apod.

Řešit pokaždé hned na místě s učitelem - po tělocviku oznámit krádež a trvat na řešení. Rodiče pomůžou, příp. policajti...

Šatny apod. - pokud to jsou věci které do školy můžou a jsou odloženy na místě k tomu určeném, tak škola odpovídá za ztrátu..

hodnocení

1x

Možnost otevření skříněk bez klíče nahlásit písemně vedení školy a požádat o vyjádření k nápravě.

Každou krádež okamžitě hlásit - způsob bude uveden ve školním řádu.

Jinak nahlédněte zde - jsou i možnosti bez výboje :)

▷ Tento tec/...

Naprosto nedobytn/...

aham

Ten druhý batoh vypadá dobře (myslím, že ho má můj známý), ale dá se koupit mnohem levněji: nejlepsiceny.cz/...

213hggkj
hodnocení

0x

Existuje batoh se zámkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]