Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výuční list

Od: rz odpovědí: 3 změna:

Zdravím vás chtěla jsem se zeptat, nemám dodělán vyuční list , mam pouze rok a to před ti lety jako kuchař číšník , tudiž v ruce mám papír jen ze základní školy . Momentalně pracuji na Zš jako asist pedagoga.Tudiž má otázka zní , musím si udělat celou školu znovu ,ale nechci v oboru kuchař..je to možné?dálkově abych po teé mohla jít dál a dělat pedagogiku pro st ..Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Můžete si dodělat vyuční list nebo maturitní obor. Dálkově při zaměstnání.
Myslíte pedagogiku na VŠ, abyste mohla učit? Musela byste si doplnit maturitu, čtyři roky dálkového studia na střední škole.
Podívejte se na školy ve svém okolí. Soukromé střední školy se platí asi 10000kc za pololetí.
doplněno 26.10.21 10:51: Je možné si doplnit nejdříve vyuční list 3 roky a poté maturitní nástavbu 2 roky.

bz*
hodnocení

0x

Já bych Váma jak praví jancaak udělal 4 letý dálkový obor s maturitou. Výuční list = musíte chodit na praxi a maturita dálková - nevím jestli není na 3 roky = 6 let.

Najděte si školu která podporuje PLNÝ E-LEARNING.

je velký rozdíl v přístupu ke studentu mezi soukromou a státní školou. Soukromé školy jsou většinou ve velkých městech, ale VYPLATÍ SE DOJET a učitel se vám přizpůsobí.

Na veřejné škole (když je velká) je to tragédie. Prestižní obchodní akademie dělají maturitu za 5 let dálkově, ale nároky jsou tam strašně vysoké.

Ano dálková nástavba po vyučení bývá často tříletá. Někdy I dvouletá, spíše na soukromých SŠ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]