Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychologie - na jakou střední školu?

Od: hophoun* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, nemohu si vybrat nějakou střední školu Baví mě : 1.psychologie 2.Mluvení ( nemám žádné problémy s rétorikou) :D

ale asi by pro mne nebyl nejlepší Gympl. Děkuji za vaše názory :D

Honza

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

4x

Ahoj "Hop..." ;)

Gympl bývá přestupní stanice na vejšku. Pokud bys vyloženě zavrhl možnost pokračování na VŠ, tak bych přemýšlel o nějaké obchodní akademii, s následující životní rolí třeba nižšího manažera či personalisty. Ale když zhodnotím "vzhled" a gramatiku Tvého dotazu, doporučuji ten gympl a následně vysokou školu. Na výběr dalšího zaměření potom budeš mít čas.

radus*
hodnocení

2x

Naprosto souhlasím s rádci :) Pokud chceš v budoucnu na vysokou, gympl je ideální :) Takové ,,odsunutí" rozhodnutí nad tím co bys v budoucnu chtěl dělat ;) Ke všemu ještě teď v lednu některé střední školy nabízejí možnost dnů otevřených dveří. Zkus to využít a třeba tě zaujme i jinší škola než je zrovna zmiňované gymnázium ;) :)

avena*
hodnocení

1x

A čo tak pedagogika?

tedy - opět gympl *smich* i učitelky u nás v mateřině, kam střední pedagogická vždycky stačila, si už dodělávají vysokou *ee*

re*
hodnocení

0x

Jestli nevíš čím bys jednou chtěl být tak jdi na gymnázium :)

hophoun*
hodnocení

Dobře, tak moc děkuji. Víte, měl jsem takové nějaké špatné mínění z toho gymnázia ,ale nejspíš to bude nejlepší řešení :)

buss
hodnocení

0x

Udělej obě a utíkej za politika, tam se ti to bude hodit. Nebudeš mít problém cokoliv okecat.

hophoun*
hodnocení

xDD To tedy ano :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]