Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbím se mu? Miluje mě?

Od: erikavisco odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat co to znamena když mě můj spolužák pohladí po rameni a usměje se a k tomu je oční kontakt co to znamená? Jestli je mě cítí to co já k němu což je láska a nebo jen kamarádstvi? Děla to jen málo kdy ale pokaždé se u toho usměje a dívá se mi do oči a já cítím příjemný pocit

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Se zeptej jeho, my mu do hlavy nevidíme... ale ano, je to znak náklonnosti.

mate59
hodnocení

0x

Určitě ano,jen je trochu nesmělý.

liska5

Nebo je až dost smělý, protože to je jeho taktika na holky obecně.

hodnocení

0x

Dobrý den. Vy jste zamilovaná a jeho kontakty jsou Vám tudíž příjemné. Tak nepátrejte po tom, jestli je to z jeho strany láska nebo kamarádství a užívejte si to. Jen on Vám může dát odpověď na to, na co se ptáte cizích lidí zde na poradně. Navrhněte mu procházku a komunikujte spolu. Uvidíte sama jakým směrem se budou vaše vzájemné sympatie dál ubírat.

dasa*
hodnocení

0x
Určitě se mu líbíš, ale je nesmělý. Takže pokud se líbí on tobě, budeš muset asi převzít počáteční aktivitu ty.
liska5

Nesmělý ji nebude hladit rameno a hledět jí do očí. Tohle bude sebejistej frajer, kterej to s holkama umí. Dasa nám pak napíše, jak to bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]