Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakým směrem se na škole dát?

Od: anonymoususer odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
chodím na osmileté gymnázium do tercie (14 let, osmá třída). Vždy mě to více táhlo k předmětům, kde není striktně daná odpověď; 1+1 musí být dva, a² + b² = c² a podobně... Nikdy mě totiž nezajímala matematika a fyzika, přijde mi to nudné a vůbec se nechci na ten směr dát. Co mě ale už asi rok intenzivně baví jsou témata jako seberozvoj, peníze, POLITIKA HLAVNĚ a také technologie, historie a český jazyk.
Jakým směrem bych se měl tedy dále ubírat, myslím dlouhodobě a co bych měl dělat pro to, abych si ještě více prohloubil znalosti v těchto věcech. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

4x

Moc nad tím filozofuješ.

anonymoususer
hodnocení

Takovou reakci jsem nečekal. Myslel jsem si, že je v tomto věku důležité určit si priority a na ty se zaměřit. Ale stejně děkuji.
kami123

... Filozofie : )

liska5

Politologie. Na to je dobré znát jazyky, historii, geografii.

hodnocení

1x

Právo. Všeobecné humanitní vzdělání, kdo umí navíc dobře jazyk/y, uplatní se v mnoha odvětvích. Politologie, historie, filozofie - součást studia na právech.

hodnocení

0x
Odpověděl sis sám, dělej co tě baví a co máš zájem. V tom budeš možná dobrej. Jen ještě zkus hledat i jinde v jiných oborech.

salamoun
hodnocení

0x

Je uplně normální, že každému jde něco jiného, někdo má rád počty, jiný je spíše humanitní. Bohužel technologie budoucnosti jsou vesměs matematika a fyzika, tak zbývá politika, historie, jazyky atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]