V jaké podobě mate vedeny čtenářský deník dvaceti knížek k maturitě? Buď vy, nebo třeba vaše děti. Já si totiž koupila ,,sešit,, A4 s tvrdými deskami, asi 100 a více listu. Tak zda to mate i někdo z vás? A ještě otázka, je jedno v jakem pořadí budou ty knížky? Chci je dat tak, jak jsem je přečetla, takže ale trosku v jiném pořadí než nam byli zadávany postupně. Ale samozřejmě bych dala první 18. Století pak 19…díky za rady a tipy
Já to měla napsané na pc, vytištěné v euro foliích. Psát ručně do sešitu jsem to nemohla, protože jsem to neustále opravovala a nacházela chyby... Jak si to seřadíš je na Tobě. Hlavně abys to pak uměla a při průběžných kontrolách případně vyučujícímu označ, co odevzdáváš (třeba lepicími papírky).
Jasně, A4 v pevné vazbě. Přeskakovala jsem zadání též, psala jsem dle toho,v jakém pořadí jsem knihy četla. Ale století jsem měla též popořadě. Vše v pohodě, nemusí být řazené jako v zadání. Ani v dnešní moderní době by nám nebyl uznán v elektronické podobě a nebo v euro deskách s vytištěnými stránkami. Asi co škola, to jiné podmínky. Divím se,že jste nedostali zadání,jak má deník vypadat... Rozhodně ale zvoleným řešením nic nezkazíš. A pokud hezky píšeš- tak bonus pro tebe. Učitelé tuto variantu ocení.
Já si ani jiný, než ručně psaný s tvrdýma deskama, nedovedu představit. A když jsem ho před 60 lety začala psát, tak jsem pokračovala. Jak jsem knížku přečetla, taková byla v pořadí. Století nestoletí. Měla jsem jen barvy a značky, které značily knížky populárně vědecké, beletrii, poezii, cestopisy, životopisy, našich autorů, ruských /do povinné ruštiny/ ... Na gymplu jsem pokračovala. Za každou jsem si nechávala list na dodatečné poznámky. Třeba, když jsem viděla podle knížky film.
Čtenářský deník jsem nikdy nevedl, protože jsem odmítal dělat něco co mě nebavilo a mělo mi to ubírat už tak minimum volného času, který jsem na střední měl. K maturitě jsem předložil něco, co prostě splňovalo zadání od učitelky, kde jsem prostě někde z internetu opsal těch pár děl, které zná každý od začátku do konce a 1 knížku, kterou jsem kdy v životě přečetl, a tu naštěstí učitelka neznala, bo to bylo fantazy. Na té jsem to celé postavil. Všeci spokojení a nikdo neutrpěl na duševní újmě.
Bylo to normálně na no nejtenčím sešitě A4 o 20listech, kdy každý list byl ta jedna knížka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.