Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tento test dobrý?

Od: mdjsjsksk odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
dnes jsem si dělal tento IQ test a vyšlo mi iq, kterému nevěřím. Dá se brát tento test přibližně orientační nebo je to fake? Jinak je to docela zábavných 20 minut.
Děkuji
nzlweb.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

18.09.21 22:13
hodnocení

0x
Ne.

olinl
hodnocení

0x

Tyhle testy nejsou objektivní pro normální lidi. Známý dělal psychotesty pro hlídačku, nějak ho to nebralo, tak tam jen něco zaškrtal a odevzdal. Výsledek byl, že je skoro génius. Vtip byl v "rychlosti odevzdání" ne ve správnosti odpovědí na otázky.

Znamy musel vyplňovat jiný test. IQ testy hodnotí správnost. Za špatné odpovědi se body nestrhavaji.

kami123
hodnocení

0x

Zkusil jsem

28/33 během cca 15m

ta 17 mi připadne blbá

Jinak je rafinovanější než běžné testy, ale nic nehodnotí.

Myslím, že pro ostrý test u nich, dobrá příprava na naučení jejich logiky.

hodnocení

0x
Ostrý test trvá kolem 90 minut. Testuje Mensa v různých městech a termíny najdete na jejich webu.
Na IQ test se dá natrénovat z knížek. Úlohy se typově opakují. Čím více natrenujete, tím rychlejší budete.

hodnocení

0x

Jakékoli zveřejněné testy jsou jen pro zábavu. Baterie ověřených testů, kterou používají lékaři a psychologové, je velmi drahá a nikdy se nedostane na veřejnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]