Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebovala bych poradit. Blíží se prosinec a jsem v deváté třídě. Takže půjdeme po škole strašit děti z mladších ročníků a jdu za anděla. Jak si mám vyrobit křídla popřípadně zčeho? Nic mě nenapadá a u nás ve městě půjčovna kostýmů nikde není. Děkuji za rady
Dobrý den.
Andělská křídla jsem vyráběla minulý rok pro svou neteř, bohužel fotku nemám. Nakreslila jsem si šablonu křídla na papír, obkreslila 2x proti sobě (aby křídla byla spojená) na bílý karton, vystřihla. Tato křídla jsem polepila bílými muffinovými košíčky. Košíčky jsem lepila složené na půlku, lepila jsem je tak, že se košíčky částečně překrývaly (jako rybí šupiny nebo peří na křídlech - nevím, jak to přesně popsat). Křídla byla krásná - načechraná, skoro krajková. K šatům jsem je lehce přišila.
doplněno 20.11.12 19:55: Není zač.
google.cz/... Co tohle? To je doopravdy jednoduchá a levná verze.
Složitější:
A tyhle jsou z přeložených košíčků na pečení muffinů a taky vypadají super google.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.