Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škola pro uklizecku

Od: zvedaca odpovědí: 5 změna:
Jsem strašně zvědavá , tak by mě zajímalo, zda už existuje i nějaký studijní , učební obor pro uklizecku !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

6954e01
hodnocení

1x

Ano, třeba 69-54-E/01

hodnocení

1x

Existuje

Učební obor Provozní služby - Absolvent se uplatní při úklidu ve zdravotnických a sociálních zařízeních, v ubytovacích zařízeních, kancelářích, veřejných prostorách, apod.

Střední škola - u/...

Nebo kurzy, např. Profesionální úklid domácnosti Domestica (webmiu/...

hodnocení

1x
A tyto názvy profesí mě pobavily svjet.sweb.cz/...
Nebo další e15.cz/...
A že těch škol je google.com/...
Jen využít...
sirokko

Skladník-Warehouse manager :-D

famr
hodnocení

1x

Rekvalifikační kurz: rekval.cz/... školení 111uklid.cz/...

Kamarádka ale dělala " hospodyni", kromě domácích prací vařila, dělala dobré moučníky tuším domestica.cz/...

Uklízečka s diplomem

Uklízečka jako nekvalifikovaná pracovní síla s kbelíkem a hadrem, někdo, jehož práci může dělat kdokoli? Zapomeňte. Trend dneška říká: I úklid je profese, která se musí umět, zasluhuje si svou vážnost a potřebuje řádně kvalifikovanou pracovní sílu. Taková je alespoň vize České asociace úklidu a čištění. Koresponduje s obřím projektem Národní soustavy kvalifikací, v jehož rámci vznikají popisy stovek kvalifikací – nejen pro úklidové pracovníky, ale třeba i pro hospodyně, instruktory jógy nebo třeba kočí v lesní těžbě. Žádné "střední odborné učiliště úklidu"neexistuje. (?)

Zdroj: uklidplus.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]