Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem teď na vysoké na konci 2. semestru. 1. a 2. semestr se mi předměty automaticky přiřadily. Ale na 3. semestr ne. Jsem teď v období zápisu předmětů, zapsal jsem si asi povinných 70% předmětů (tj. musí se splnit za dobu studia) u zbytku mi to nechce zapsat, protože to hlásí obasazeno. Je asi 3. den od začátku doby zápisu a období trvá měsíc, asi byli ostatní nějak nastarnováni. Např. jeden z předmětů je pro 120 studentů a studuje nás v programu (oboru) přes 200. Nevím, jak to mách chápat. Takže jsem si zapsal nějaké poinné předměty z dalších semestrů. Má otázka zní jestli lze prodloužit dobu studia ze tří (bezplatně?) o rok, kdyby se mi nepodařilo sestavit v dalších semestrech rozvrch, abych napěchovat ty, co byli obsazeny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.