Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potencionální ukončení VOŠ

Od: leona odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, prvniho zari jsem nastoupila na vos, ale vlastne to bylo prevazne z donuceni. Ikdyz jsme zatim moc neprobrali tak vim ze me to nebavi a chci skoncit, doslo mi to asi uz na zacatku co jsem tam poprve jela (1.9) nevim proste mi to doslo jak jsem jela vsema spojema a pak jak jsem tam vesla. Par hodin jsme jiz meli a jednoduse me nebavily a vim ze bych tu skolu nakonec stejne nedala. Mame jsem to psala kdyz jsem se prvni den vracela domu... Pak bylo velke drama doma co bude ve zkratce co bude nasledujici den jedu do skoly nebo ne? ... Pokud ne najdi si hned praci doma nebudes... Ano chapu ze doma nebudu, ale neni snazsi jit na pracak a pockat co najdou? Jako je mozne, ze nejake misto me uz docela zaujalo a i bych nastoupila, ale chtela jsem i mimo obor popravde, jenze matka to vidi tak ze mam na tuto myslenku rovnou zapomenout, ze udajne nic neumim...
Nedokazala jsem odpovedet jak to dalsi den bude a dalsi den jela do skoly zas... Bylo mi jeste hur. Dnes je patek a ja zaspala spoj, protoze mi nezvonil budik a ikdyz jede dalsi tak bych přijela jen na par hodin a tak nevim co ji reknu, kdyz me uvidi a budu doma brzo, premyslela jsem ze ji zkratka reknu ze nam dnes odpadla hodina...
Zde hledam odpoved co byste delali vy, jelikoz se s timto opravdu trapim a nevim co mam delat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vy si nejdřív ujasněte, co od života očekáváte a co vlastně chcete a jste ochotna obětovat. Připadá mi to, že se plácáte od ničeho k ničemu jak nudle v bandasce.

hodnocení

1x
Úřad práce reálne nikomu zaměstnání nehledá. Je to spíše evidenční urad a lidé se tam hlásí z důvodů rekvalifikaci, podpor v nezaměstnanosti a z důvodu hrazeneho zdravotního pojištění (statem).
Je pátek. Promyslete přes víkend. V pondělí můžete do školy a omluvit se ze zdravotních důvodů průjem apod. Jeden den absence by snad nevadil.
Jakou máte střední školu?
Nepíšete nic o otci.
Máma přijde o všechny výhody slevu na dani za nezaopatrene dítě (studenta). Přijdete o výživné, jestli otec platí.
leona
hodnocení

Muj otec nas opustil a ani neplati, neni uveden v rodnem liste. Mama ma ale pritele. Mam vystudovanou zdravku, ale obor me taky moc nenadchl maximalne kdybych sehnala praci mimo nemocnici, pozice ktera me zaujala sice patri k nemocnici, ale je to pouhe odebirani vzorku na pcr testy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]