Nejste přihlášen/a.
Prosím najde se hodná duše co přepíše jao básničku bez chyb. Já gramatiku ubec neumím. Díky
Mám šišatou hlavičku kde jsem nechal čepičku? Na hlavu mě fouká..zima už je velká. Každou chvíli leje prší už mě s
toho mrznou uši.
A má chudák hlava holá..po čepici marně volá. Uši už mě upadli..asi někde zapadli.
Bloudím krajem bez čepice je mě zima převelice.
Kruci hergot donevetr kdybych našel aspoň svetr.
Rukavice ani boty tady chybí už jen noty ..zimou už si zpívám. Do nebes se dívám. Co to nebe zase chystá to zas bude paráda celí kýble vody dopadnou mě na záda . Sedím si tu tedy v dešti .
Jsem špinavý od bahna bez svetru i čepice je to hrozná legrace.
Už to někdy někdo viděl? Aby kámen nosil čepici? Z kulichem a oblečením leda možná v blázinci.
Jsem jen kámen to se ví. Šišatý a smějící se co však přát si ještě více vezmi si mě do rukou a pohlaď mou hlavičku..za chviličku velký úsměv objeví se na tváři.
Rozveselit každou bytost se mě vždycky podaří.
Mám veselé šťastné oči. Jsem to balvan veselí. A už skoro budu končit než tu bude pondělí.
Jsem smějící se Kebule..a už nic víc nebude
Mám šišatou hlavičku, kde jsem nechal čepičku? Na hlavu mi fouká, zima už je velká. Každou chvíli leje, prší, už mi z toho mrznou uši. A má chudák hlava holá po čepici marně volá. Uši už mi upadly, asi někde zapadly. Bloudím krajem bez čepice, je mi zima převelice. Kruci hergot donevetr! Kdybych našel aspoň svetr! Rukavice ani boty, tady chybí už jen noty. Zimou už si zpívám, do nebes se dívám. Co to nebe zase chystá? To zas bude paráda! Celé kýble vody dopadnou mi na záda. Sedím si tu tedy v dešti, jsem špinavý od bahna, bez svetru i čepice je to hrozná legrace. Už to někdy někdo viděl? Aby měl kámen čepici? S kulichem a oblečením leda možná v blázinci. Jsem jen kámen, to se ví. Šišatý a smějící se. Co však přát si ještě více? Vezmi si mě do rukou a pohlaď mou hlavičku, za chviličku velký úsměv objeví se na tváři. Rozveselit každou bytost se mi vždycky podaří. Mám veselé šťastné oči, jsem to balvan veselý. A už skoro budu končit, než tu bude pondělí. Jsem smějící se Kebule a už nic víc nebude.
Vložilo se mi to podivně, budu to ještě opravovat.
Nevložilo se to vůbec. Tak tedy později, musím odejít. Nebo mi někdo poradí, jak to mám zkopírovat a vložit z vlastního souboru ve Wordu.
Kami, skutečnost, že někdo něco chce a za chvíli už nechce, není nic k rozdýchávání. Podobné chování se tu objevuje často. Ostatně i já se tak před pár týdny zachovala. Co se mi rozdýchává hůř, je, že i přes můj konkrétní dotaz ohledně vkládní textu a claymanovu odpověď vím stejně pořád houby. Kašlu na to. Na svou přílišnou ochotu i na svou technickou nešikovnost.
To je tedy paradox. Tobě nevadí, že tvé úsilí přišlo vniveč a mě to za tebe vadí. Ale rozhodně chápu, že se to může stát a tazatelka to alespoň napsala. Někdo by se neozval už vůbec.
Já to hlavně bral i jako dobrý vtip. Něco jako když psovi ten míček nehodíš a směješ se mu, když ho hledá.
Na tvůj problém jsem odpověděl zrovna před chvilkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.