Zdravím, Chtěla by jsem se zeptat, znáte nějaký dobrý test zdarma s pomocí výběru střední školy? Jdu po prázdninách do devítky a chci vědět na čem jsem. Děkuji.
Zdravím, zkuste mrknout třeba na Infoabsolvent, je to hned první test, který vyplivne Google... Ev. se zkuste v září poradit s výchovným poradcem u vás na škole, každá škola takového pracovníka (myslím) má
Zdravím, po prázdninách jdu do prváku a my jsme to na škole měli tak, že ten kdo chtěl, tak mu třídní dala papírek ohledně toho, že by šel ke školnímu psychologovi aby mu poradil. Psycholog se ho ptal na různé otázky (nevim jak to probíhalo a na co se těch lidí ptal, protože jsem u něj nebyla). A poté měl schůzku s těmi lidmi a s jejich rodiči a tam jim řekl na jakou školu by ten člověk měl jít.
Na internetu najdeš MBTI test osobnosti, pak si podle výsledku můžeš vyhledat příklady doporučených profesí, spíše ale hledej na zahraničních webech než na českých, kde k tomu moc článků není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.