Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtenářský deník na ZŠ

Od: krecoury odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím, nemáte něco do čtenářského deníku pro 12ti letého chlapce? Zítra mám odevzdat, nechci to mít opsané z netu. Chybí mi jedna kniha. Prosím, pomozte mi. Děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

2x

"Nechci to mít opsané z netu." Opravte mě, ale...neptáte se náhodou na netu? Kdokoliv by Vám sem cokoliv napsal, bude opsáno z netu... *sok* Bude to stejné, jako když opíšete referát, který už někdo někam vystavil... Já bych radila jinak - vzít od Foglara Chatu v jezerní kotlině, to máte za večer, pro 12tiletého kluka parádní čtení, pár řádků napíšete i u snídaně. Nebo se v tom vykoupat, protože na čtení jste měl počítám čas od září a honit poslední knížku večer před odevzdáním...

doplněno 03.01.11 19:40:

No, ano, ještě si pamatuju, že jsem semtam něco nestihla. Akorát že jsem pak donesla tu poznámku *nevi* A naučilo mě to napříště stíhat, no...

krecoury
hodnocení

no jo no... ale vždyť to znáte ne? :(

hodnocení

0x

Moje dcera -25 let a syn - 27 let, mají schované čtenářské deníky dodnes. Vlastnoručně napsané z přečtených knih...Nevím zdá se mi, že dnešní děti jsou na netu velmi závislé, nečtou knihy vůbec a taky to tak vypadá. Potom, když se dívám na pořad - Nikdo není dokonalý, tak ty odpovědi hlavně mladých lidí, to jsou perly...Přece čtení bystří mozek, historické knihy oživují historii atd. Kdyby bylo tolik krásných knih dříve za našich mladých let, to jsme některé knihy četli stále dokola, protože to bylo nedostatkové zboží. Jsem moc ráda, že se mi to podařilo a moje děti, když mají čas čtou stále jak divé, zvláště dcera. I při učení a zkouškách na VŠ. Určitě jste na to měli celé vánoce, takže ta kniha šla přečíst a obsah napsat...To je můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]