Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Batoh Kanken

Od: zuzka1 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěla bych poradit budu si vybírat batoh do školy nejvíc se mi asi líbí batoh Kanken, tak se chci zeptat jestli máte s ním naké zkušenosti a dystak jaká si myslíte že je nejhezčí barva. Jestli třeba máte nějaký batoh který vám fakt vyhovuje tak mi prosím napište klidně odkaz.
PS: musí mít ten batoh kapsu na notebook

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

maylin*
hodnocení

0x
Zrovna Kanken podle mě do školy vhodný úplně není (má úzké popruhy, které moc nejsou příjemné na záda), ale záleží, jestli už chodíš na střední, necháváš si učebnice a sešity ve skříňce anebo jsi ještě na základní škole a musíš všechno tahat. Ale jinak je super třeba na dny, kdy už se toho ve škole moc nedělá (třeba konec šk. roku). Nejvíce se mi líbí žlutý, který mám doma.

amfr
hodnocení

0x

Mně učarovaly důmyslné batohy, nějaký si možná i ušiju. Do školy asi moc nejsou

puntalka.cz/...

Potrpím si na horní příklopku, jakoby na sport do deště.

postazdarma.cz/...

Aneke - poněkud dražší, s nakládanými kapsami by se ušil

kabelky-bizuterie.cz/...

kabelkyslaskou.cz/...

boemikozmetika.sk/...

..ale chodím se skladným hadrovým modrozeleným baťůžkem nahoře s průchodkami a zdrhnutím, značky Parfois, kovový zip na kapse. Nikomu se nelíbí *nevi*, a stál přes 700.-Kč

liska5
hodnocení

0x

Devět z deseti mých vnoučat doporučuje školní batohy Topgal. *tuc*

errs
hodnocení

0x

kanken je hodně přeceněný batoh. Ta firma dala hodně penez do reklamy. Doma mám deuter giga. Nebo pinguin integral také nevypadá špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]