Dobrý den, chci se prosím zeptat, jak moc na gymplu počítají s tím, že žáci umí chemii ze ZŠ? Opakuje se něco nebo se prostě jede dál? Děkuji moc. Beaut
Ahoj, momentálně půjdu do 4.ročníku na gymplu. ---- Ano, počítají s tím, že příslušnou látku ZŠ umíš, ale neházej fintu do žita, protože příslušná látka SŠ obsahuje látku ZŠ, tedy při přípravě na test se příslušnou látku naučíš, aniž by si věděl, že si jí doplňuješ. (Ale budeš pomalejší vůči spolužákům, který základy ZŠ mají). ---- Třeba z fyziky v prváku jsem nevěděl ani jednu věc a na vysvědčení jsem měl 1 z fyziky. ---- Závěr je takový, že se snahou to zvládneš. ---- Hodně úspěchů.
student
Látka se u nás moc neopakovala, ale tohle mi připadá individuální. Možná se někde opakovalo více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.