Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v tomto článku je v titulku použito slovo "přílišnost". Já si tedy na 99,9% myslím, že je to chyba v matrixu a že tam má být "příležitost". Ale hlodá ve mě to 0,1%, jestli to slovo v tomto kontextu nemá nějaký význam, který mi uniká. Přeci jen toto slovo v tomto tvaru moc nevídám ani v knížkách
Tuším, jak se to slalo. Autor textu nemá vypnutý "našeptávač", který mu svévolně doplňuje nebo mění slova. Kdysi jsem pracovala v malé redakci. Po každé aktualizaci nebo nějaké jiné změně s počítačem jsem tyto našeptávače okamžitě vypínala. Druhý problém je, že vlastní chyby se špatně hledají. A chyby v titulcích ze všeho nejhůř. Ale ve větších redakcích má být ještě korektor. V této redakci možná šetří, možná spěchají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.