Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nekde evidovano vlastnictvi vyhl.50?

Od: luko89 odpovědí: 8 změna:
Dobry den,na stredni skole jsem "obdrzel" vyhlasku 50 ktera mi umoznuje opravovat elektrozarizeni.Nepamatuji si uz zda jsem k tomu dostal nejake potvrzeni (pokud ano tak uz nevim kde jej nam) a tak bych se chtel zeptat zda to je nekde uredne evidovano a mohu to potvrzeni dostat znovu nebo uz mam zkratka smulu.
Ptam se proto ze chci zmenit praci a v te nove maji pozadavek prave na tuto vyhlasku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

na střední škole jsi mohl dostat 50 ale jen §5 a platí 3 roky. Pak se musí dělat zkoušky znovu. Podle dotazu usuzuji že ti propadla..

kare
hodnocení

3x
Pozor, platnost je jen 3roky od složení zkoušky!
Jako absolvent elektro oboru, máte nárok na paragraf 5, po složení zkoušky je s platností opět 3roky.

hodnocení

1x

Musíš opět složit zkoušku. To není jako řidičák nadosmrti.

Otázka...ubylo by nehod, kdyby ŘP byl na 3 roky? A pak nové zkoušky...

Určitě. Hlavně starší generace neumí ovládat dnešní auta. Neví kde a kdy se pouští jaká světla včetně směrovek, přednosti na kruhových objezdech,atd...

Mladší generace zase lítá jak na okruhu se starýma Golfama jak blbové...

Mělo by se to zavést. Byl bych pro. Dal bych to na 10 let.

eman
Nonek - a jak to souvisí s dotazem?
Okamžitý nápad...co by, kdyby...jako další v jiných otázkách...

111®
hodnocení

0x

evidovaná určitě je , ale kde to se poptej na škole..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]