Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testy PROJECT 3 třetí edice?

Od: engtests odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
učím na ZŠ anglický jazyk a někam se mi zalezla Teacher Book?
V Úterý s dětmi píšu test a musím ho někde najít on je v té teacher učebnici.
Nemáte ho někdo náhodou oskenovaný?
Že byste ho sem vložili?
Děkuji Ilona

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Tak, tohle zavání žákem, který by rád ten test z učebnice viděl dřív, než ho v úterý bude muset napsat... Neboť si neumím představit vyučující, které by "někam zalezla" Teachers Book, natož aby pak znění textu hledala tady (jistě kolegyně nějakou Teachers Book mají...obvykle se na školách učí z jednoho typu jazykové knihy, pochybuji, že by kantor nenašel druhou Teachers). A pokud čistě náhodou o vyučující jde, pak mně osobně by bylo docela stydno psát si sem. To není moc dobrá vizitka a škodí to pověsti všm dobrým učitelům, které ostatní soudí dle jedinců, jako jste Vy. Hanbou bych se propadla, kdyby se mi při učení stalo, že "někam založím" Teachers Book a nemůžu psát test. Snažila bych se v tom případě vymyslet svůj, aby pokryl probíranou látku. Pokud by Vám to nešlo, hledejte inspiraci na netu. HelpForEnglish je zrovna hodně dobrá stránka...a spousta jiných.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]