Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatí se trénovat učení při okolních šumech?

Od: matiseli® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, určitou dobu (7 dní) se budu muset učit v prostředí, které je hlučné (lidi kolem mě). Přitom jsem zvyklý se učit v takřka naprostém tichu. Vyplatí se předem si zvykat na okolní šumy, zvuky, abych se pak dovedl lépe učit mezi lidmi? Nebo to je moc krátká doba, čili se to nevyplatí trénovat?
Díky moc za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A co sluchátka a muziku do nich. To vím, že funguje. Moje děti se tak učily, ale s muzikou na plný ceres. Sluchátka ještě nebyla. A já, když se potřebuji soustředit a nejde mi to, dám sluchátka s muzikou a svět přestane existovat.

gbfdd
hodnocení

0x
Nebo špunty do uší.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Jistě se to vyplatí neboť se u nás rozmohl velmi rozšířený nešvar s názvem openspace (kancelářská hala s desítkami vedle sebe sedících pracovníků). Zatímco v zahraničí se od tohoto ustupuje, v tuzemsku je věc na vrcholu. Není divu - vždy jsme byli oproti zahraničí 30 let pozadu. Tedy určitě si zvykejte, budete to potřebovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]