Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napomenutí třídního učitele, bude na vysvědčení?

Od: mirek123 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda-li jsem dostal druhé pololetí napomenutí třídního učitele zda-li to muže ovlivnit vyznamenání. (Na vysvětčení budu mít 1 dvojku)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Neovlivní.

mirek123
hodnocení

A objeví se to na vysvětčení v podobě písemně někde u známky z chování?

Ne. Není na to kolonka.

Jen vyznamenání nebo snížená známka s chování se píše.

...

Vyznamenání na vysvědčení neznamená nic. Je potřeba umět znalosti v praxi v zaměstnání uplatnit.

iv®
hodnocení

0x
Na vysvědčení se to neobjeví, rodičům přijde dopis o napomenutí. Tedy v případě že jste neplnolety, ale pokud rodiče fungují jak mají tak již dávno o tom ví, vlastní zkušenost rodiče

Dopis leda v případě závažnějšího charakteru. Třeba absence docházky.

Rozhodně ne z napomenutí, že vyrušuje v hodině. Škola rozhodně nebude řešit malichernosti. Většina škol ani neřeší šikanu natož nějaké napomenutí...

hodnocení

0x

Ta dvojka bude z češtiny? Protože se píše VYSVĚDČENÍ. Ten papír totiž SVĚDČÍ o tom, kolik toho umíš. *ee*

O napomenutí třídního učitele na vysvědčení nic nebude. Nejde mi do hlavy jedno: za celý minulý školní rok jsi takřka nebyl ve škole. Možná pár dnů. Za tu dobu jsi určitě nestihl nic vyvést. Jak Tě tedy mohla učitelka napomínat? To chodila k vám domů? *smich* Jinak nechápu, kde jsi chytil napomenutí, když škola nebyla.

Když máš pěkné známky, polepši se i v chování a bude všechno zase v pořádku. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]