Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté školní výlety

Od: majkazv odpovědí: 12 změna:
Dítě 7. třída chodí do školy od 3/5 jestli se nepletu. Od té doby měla třída do uzavření známek 3 výlety. Nešlo o výlety vzdělávací, poznávací, třeba minulý týden když bylo horko jeli autobusem 20km se na celý den koupat.
Na jednu stranu chápu, že při tomhle školním roce den sem den tam... Už je to jedno... Ale přece jen mi to přijde zvláštní.
Je to u vás taky tak?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Slovy klasika.
Známky jsou již napsány, a tak kázeň povolí a školní budova ztrácí na vzhledu, neb nástěnky se neudržují, žáci nepřezouvají, tabule nemyjí a okna se nestačí zasklívat. Ředitel školy, který se necítí bezpečný ani za dveřmi trezoru, raději vypustí třídy na několik dní do přírody, aby předešel nejhoršímu.

hodnocení

3x

Jo. 3. trida, zrovna dneska 3. vylet od znovuotevreni skol.

Zamek, centrum Prahy a dneska zabavni park.

Klasifikace je uzavrena, tak co ve skole.

Pocasi tomu tedy zrovna dneska moc nepreje...:(

majkzv
hodnocení

U nás proběhly všechny výlety DO uzavření známek. Proto jsem se ptala...
Ale jo. Ať si aspoň dětičky užijí. Však je to v září doma doučíme :-D
Při domácím doučování není třeba čekat na září. V malých dávkách se klidně může doučovat celý prázdniny. Nikomu by to neublížilo.

hodnocení

3x

Buďte za to ráda, děti se společně vyblbnou, ten školní kolektiv jim hodně dlouho chyběl. Je dobře, že jezdí na výlety, co by se děti nepobavily. Naopak učitelky uznávám. Vy byste s dítětem asi na celý den na koupání nejela /zaměstnání/, škola jim to dopřeje. Vzpomínám ale, že to nebylo pro dozor nic zábavného. Neustále dokola jsem ze břehu počítala hlavy...;) a nemohla se dopočítat.

Letos ta distanční výuka byla dost složitá věc, tak ať aspoň ten konec školního roku mají děti příjemný.

Měla byste být ráda. Těch srandiček si děti v tomto školním roce moc neužily, tak aspoň něco. Jenže pokaždé se najde někdo, kdo brblá...Já tomu říkám: Pro dobrotu na žebrotu...

Ptala jsem se vnučky /6. třída/, nejedou a nejeli letos nikam. Tak je lituji, školní výlety, to bývala prima legrace a vzpomínky. Pokud s výlety nesouhlasíte, mohla jste si vzít dovolenou, své děcko si po ty dny nechat doma a udělat mu program podle svého.. Jaga.

hodnocení

1x

Nedělejte z toho vědu, učily se celý rok, ale samy doma. Teď je potřeba, aby se socializovaly.

hodnocení

0x

ale jo. mám kluka v devítce. ten šel do školy už s tím, že vlastně mají probráno, že učitelé už spíš jenom hledají, co s nimi ještě zopakovat než že by se učili něco nového *nevi*

rajskyprotlak
hodnocení

0x

Jak jsem zjistil, nejde o výmysl škol, ale je to doporučení ministerstva, aby se školy momentálně soustředily spíše na výlety, vycházky, společně strávený čas třídy mimo školu, aby se znovuobnovily vazby ve třídě, které při domácí výuce byly přerušeny.

Čili vlastně nechybí výuka, ale je třeba aby si děti hrály?

Ra. Skola hrou. Neznas?

No, řekl bych, že tady to bude hra místo školy.

liska5
hodnocení

0x

Učitelka si výlet nevymyslí. To jí dá do plánu škola. Někdy se tak řeší nedostatek kantorů / karanténa, školení, nemoc.../. Každopádně to děckému kolektivu prospěje. I z výletu si přinesou nějaké poznatky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]