Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení studia

Od: jirkam4 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, byl jsem přijat na VŠ, přišel mi i papír kterej sem měl vyplnit a poslat škole zda chci nebo nechci studovat (asi místo příjímacího řízení? nevím.). Když to chci ukončit strhne se mi rok z těch tří co mám?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkam4
hodnocení

Ještě doplním, ten papír - zřejmě to byla obdoba zápisu ke studiu...

hodnocení

0x

Byl jste u zápisu? Informace chci/nechci nastoupit je pouze orinetační pro univerzitu, kolik lidí chce doopravdy nastoupit na ten obor. Protože hodně lidí si dává přihlášky na více oborů, nenastoupí všude. Informace chci/nechci je použita pro plánování dalšího kola přijímacích zkoušek.

Rok se nestrhává. Odečítá se pouze doba ode dne zápisu do ukončení studia...počítají se dny.

Musíte si zjistit, jestli je to forma dálkvého zápisu z důvodu covidu anebo jenom předběžná informace pro univerzitu o nástupu.

jirkam4
hodnocení

Opravdu se počítají jen dny? Já jsem si minule nezadal předměty, to bylo v srpnu a (poslal jsem jim dopis že ukončuji studium, oni sami by mě beztak vyrazili)... takže sem neztratil rok?

jirkam4
hodnocení

našel jsem toto:

Výše poplatků za delší studium v akademickém roce 2012/2013 podle jednotlivých programů (cena za každých dalších započítaných 6 měsíců studia):

Biologie: 16 800 Kč

Takže pokud bych měl delší studium např o měsíc, tak bych neplatil 16800, ale jen 2800 Kč?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]