Nejste přihlášen/a.
Ahoj, byl jsem přijat na VŠ, přišel mi i papír kterej sem měl vyplnit a poslat škole zda chci nebo nechci studovat (asi místo příjímacího řízení? nevím.). Když to chci ukončit strhne se mi rok z těch tří co mám?
Byl jste u zápisu? Informace chci/nechci nastoupit je pouze orinetační pro univerzitu, kolik lidí chce doopravdy nastoupit na ten obor. Protože hodně lidí si dává přihlášky na více oborů, nenastoupí všude. Informace chci/nechci je použita pro plánování dalšího kola přijímacích zkoušek.
Rok se nestrhává. Odečítá se pouze doba ode dne zápisu do ukončení studia...počítají se dny.
Musíte si zjistit, jestli je to forma dálkvého zápisu z důvodu covidu anebo jenom předběžná informace pro univerzitu o nástupu.
Opravdu se počítají jen dny? Já jsem si minule nezadal předměty, to bylo v srpnu a (poslal jsem jim dopis že ukončuji studium, oni sami by mě beztak vyrazili)... takže sem neztratil rok?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.