Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem v prvním ročníku na vysoké škole. Zimní semestr jsem úspěšně prošel, aniž bych musel cokoliv opakovat. Letní semestr byl těžší, neudělal jsem dva předměty na první pokus. Musím se přiznat, že mě to docela dostalo a měl jsem chuť skončit. Zjistil jsem ale, že ty předměty nedalo více lidí (jeden dokonce 50 z 90), což mě trošku zahřálo u srdce. A tak přemýšlím, je tady někdo, kdo prošel vysokou školou aniž by musel opakovat test nebo zkoušku? Opravdu je to tak v pořádku něco nezvládnout? Prosím, hlasujte v anketě a vraťte mi zase naději na dobrou budoucnost.
Ne
Na zkousce na druhy nebo treti pokus neni nic spatneho a urcite nic, kvuli cemu bys mel hazet flntu do zita. Toho uciva je tolik ze vsechno proste nekdy nelze obsahnout hned a prvni pokus te ukaze, kde mas jeste mezery.
Na CVUT sme meli ve skupine genia. Ne ironicky, ale zcela vazne mineno. A ani ten nedokazal dat vsechny zkousky napoprve.
I ty nejtezsi logicke a pocetni predmety mu sli levou zadni s naprostou samozrejmosti, ale pak tam vzdy mas hafo predmetu kde rozumove schopnosti nestaci, ale je to proste o naucenych znalostech, mnohdy i o sve drivejsi praxi nebo znalostech prinesenych ze stredni skoly a pod.
Nezvladnout pouze dva na prvni pokus bych povazoval za dobry vysledek. Alespon tedy na technicke skole.
Humanitni nemuzu soudit.
Ne
Co zkoušky, já na poprvé nedal ani celej ročník. Tak dlouho jsem se zabýval matikou, že nezbyl čas na statiku a fyziku. Naopak znám jen velmi málo těch, kteří dali ČVUT za předepsaný počet semestrů. Nejmíň polovině to trvalo o rok déle, já to nakonec stáhnul na půlroční zpoždění oproti bystřejším nebo šťastnějším kolegům. Z původních cca 1200 lidí nás ve stejném termínu promovalo 60 a dalších cca 200 o půl roku později.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.