Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu dostat jakýkoliv postih když budu dělat garanta při domácí výuce

Od: lulu* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat zda bych mohla dostat jakýkoliv postih,když budu dělat garanta při domácí výuce dítěte,ale učit si ho bude jeho matka. Já budu jen na papíře( protože mám maturitu). Ale jinak prý nic nebudu řešit. Jsem z toho v rozpacích a nevím zda mám souhlasit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já, osobně, bych do toho nešla. Nešla bych do ničeho, pod čím je mé jméno a čím si nejsem jistá. Ani za velkou odměnu, kterou bych přivítala.

hodnocení

0x

Tak si dejte podmínku, že ho občas přezkoušíte jak to jde, když jste garant.

mojejmeno
hodnocení

0x
Garant je myslím někdo kdo nic nedělá ale za vše ručí, matka bude budto slušná tak bude dělat co má a garant nebude mít problém, nebo bude matka doma s vínem v ruce, penize od státu a garant bude lítat po vyslechách proc dítě nic neumí. Nešla bych do toho.
mojejmeno
Jakože nemusí nic moc dělat v souvislosti s tím u čeho se upsal, ale hlavně za to ručí. Myslím ze jsem to zkoumala u podnikání, jakože garant by měl cukrářské vzdělání, já bych měla cukrárnu, ten by za to ručil a obcas dával rady a já bych dělala co by šlo. Cukrárnu samozřejmě nemám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]