Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou školu

Od: anonymni287 odpovědí: 1 změna:

Všem přeji hezký den. Od mala miluji umění, ale přihlášku na uměleckou školu jsem si nedávala. Byla jsem přijatá na zdrávku (střední), jenže tam jsou všechny předměty, které mi moc nejdou a nebaví mě - chemie, fyzika a další podobné. Napadlo mě, že bych si ještě v září dala žádost o přestup na konzervatoř (zpívat celkem umím a hraju v amatérském divadle). Myslíte si, že je šance se dostat na úplně jiný obor? Ta představa, že budu studovat něco, co mě nebaví a nejde mi to, je strašná. Má tu někdo zkušenost s podobným přestupem? Předem děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám obavu, že Vaš představa je poněkud naivní. Konzervatoře vypisují přijímací řízení, jehož nedílnou částí je talentová zkouška. Ty už pro rok 21/22 proběhly, takže ,, přestup´´ těžko realizujete. Nicméně nic nebrání tomu, abyste absolvovala přijímací řízení pro rok 22/23 příští rok na jaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]