Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostatek známek

Od: krysto odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné, dostat vysvědčení když mám v daném předmětů pouze jednu známku. Pokud ne, chtěl bych vědět, jak se postupuje dál. Momentálně ležím nemocen a do školy nejspíš půjdu možná tak za týden, jenže to známky už budou uzavřeny. Posune se pro mě tedy uzavření známek a testy si budu moc dopsat ve škole, nebo to prostě zůstane jak to je? Pokud s tím má někdo zkušenost, budu rád za radu. Děkuju

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

whiu
hodnocení

0x

Zdravím, proč máte jen jednu známku?

krysto
hodnocení

Zdravím, známky byly jen tři, jeden test se psal v distanční výuce a já byl u doktora. Druhý test se ptal toto úterý, a to jsem byl již nemocný
whiu

A možnost napsání testu nemáte?

krysto
hodnocení

To právě nevím, jestliže se dostanu do školy až po uzavření známek. Možná tak distančně, ale nejsem si jist, zda to učitel povolí.
whiu

A proč jste to neřešil dřív?

krysto
hodnocení

To je dobrá otázka, ale bohužel (také protože učitele dodávají známky na bakalář i o měsíce později) jsem si to neuvědomil.
whiu

Tak potom nevím, co čekáte, holt pykejte za vlastní hloupost... Dostatek známek je v zájmu žáka a nikoli učitele. Asi vás čekají komisionální zkoušky, poptejte se svého učitele, jak to bude probíhat.

jm
hodnocení

0x
Pokud je počet známek takový pro absenci, čekají vás komisionální zkoušky.
krysto
hodnocení

Dobrý den, mohu se zeptat jak takové zkoušky probíhají?
jm
Má to svá pravidla. Třídní učitel, učitel z předmětu, další přísedící. Přezkoušení je z celé látky za pololetí. Taková malá maturita

joudic*
hodnocení

0x
bohuzel prezkouseni, at uz v kabinetu nebo pred komisi, coz neni upe parada

anna7*
hodnocení

0x
Dobrý den, můžu se zeptat kolik je vlastně potřeba známek pro kvalifikaci?
joudic*

vetsinou se rozhodne ucitel, ze nema jak klasifikovat, pokud hodne chybite, ci se neustale vyhybate pisemkam a kompozicim, nemate dostatek znamek pro pulrocni hodnoceni (vysvedceni)

hodnocení

0x

Domluvte se s učitelem, třeba e-mailem - napište, jak se věci mají, zeptejte se, jakou známku dostanete. Podle mého názoru (přesná pravidla neznám) záleží na učiteli, na předmětu, na tom, zda ta 1 známka odpovídá dřívějším výsledkům (1. pololetí, minulý rok). K těm by se (snad) také mohlo přihlédnout. Pokud se Vám známka na vysvědčení nebude líbit, domnívám se, že byste měl nárok na přezkoušení. To samé nejspíš může žádat i učitel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]