Dobrý den, mám otázku. Dělám slohovou práci, kde mám charakterizovat minimálně 3 členy moji rodiny. Členy mám vybrané, jen jsem se chtěla zeptat, zda by to mohli vypadla tahle První odstavec - Rozhodla jsem se charakterizovat několik členů mé rodiny. Pak v druhem odstavci napsat na jeden řádek máma potom její charakteristika, další radek táta a jeho charakteristika a potom třeba babička na dalším řádku zase charakteristika. Mohlo by to byt takto? Nebo mate někdo nějaké tipy jak to udělat?
Hmhm. Tri odstavce a kazde venovane jednomu cloveku... na zakladku asi dobry.
Pokud ses uz nekde dal, predstavoval bych si charakteristiku vsech tri prolnout dohromady. Prirovnanimi, porovnavanim mezi sebou, spolecnymi rysy a rozdily, prikladama vzajemne interakce ze zivota, srovnanim jejich jednotlivych pristupu k nejake spolecne situaci atd.
At ma ta charakteristika nejakou uroven.
Kazdeho z nich muses takto perfektne charakterisovat a pritom netvorit nudny seznam, ale zajimave pocteni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.