Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Produktivita při stání

Od: matiseli® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

učení mě nebaví, ale je nutnost. Nezájem se projevuje tak, že po určité době jsem unavený, zavírají se mi oči atd. Zjistil jsem, že když se učím ve stoje, toto se mi neděje - jsem čilejší. Na druhou stranu mě zase bolí nohy, ale dá se to vydržet. Nemyslíte si ale, že kvůli bolesti se člověk hůře soustředí. Jinak řečeno, učení ve stoje lze sice dělat delší dobu (člověk neusíná), ale takto strávený čas je méně efektivní (to, co by se člověk v sedě naučil za půl hodiny, se ve stoje naučí, řekněme, za hodinu).

Děkuji za váš názor.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, dělal bych si přestávky, učivo bych si říkal (slyšení), psal (výpisky, přehledy),... Zkus do vyhledávače zadat efektivní učení, najdeš spoustu rad (i když každému může vyhovovat něco jiného).

id
hodnocení

0x

Já zas musela u učení chodit. Je lepší nachodit po bytě x km než mít prázdnou hlavu, být otrávená, uzívaná, ospalá v sedě za stolem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]