Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám vypracovat seminární práci z výtvarné výchovy o díle jednoho umělce. Jsem v druháku na gymplu a výtvarné umění mě moc nebere, takže ta seminárka nemá skoro žádný význam pro moji budoucnost. Stejně bych se ale chtěl zeptat, jestli jako jeden ze zdrojů mohu použít bakalářskou práci na stejné téma, respektive, jestli ji mohu uvést jako jeden ze zdrojů, aniž by s tím vedoucí práce měl problém. Uvědomuji si, že to, co chci udělat je čisté plagiátorství, ale jak jsem říkal, výtvarka pro mě není nijak důležitá, a navíc je to jen druhák a učitelé nám sami řekli, že seminárky na středních (a to říkali o těch ve čtvrťáku) nemají obvykle být náš vlastní výzkum, ale spíš sbírání informací, které někdo vyzkoumal před námi. Děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.