Dobrý den , mm prosbu potřeboval bych přeložit do AJ 2 texty. Předem moc děkuji. text1 Za ty 4 maily se omlouvám jenže mi blbne mail a nějak se to 2x odeslalo nedopsané. Rád bych kdyby jste mi napsal které týmy jsem ovládál. Mám jen jeden tým a to FC Teschen. Mé IP nejspíš má ještě tým AC Piskott a to je tým mé přítelkyně, ale spolu neobchodujem a hráli jsme jen jeden turnaj a to jen pro 4 hráče a jen se vstupným 50k.AC Piskot ale ban nedostal. Nemáte v pravidlech přesně řečeno co je to bohatě dotovaný turnaj tak jsme s přáteli usoudili že turnaj pro 4 hráče se vstupným 50k není bohatě dotovaný turnaj. Pokud občas hlídám kamarádovi tým tak to vždy nahlásím českému šerifovi a hlídání týmu není zakázáno. Vím že mi nevěříte ale hraji to už rok a nemám důvod podvádět. Rok je docela dlouhá doba, znova bych už nezačínal tak jsem si určitě dával pozor ať neudělám nějakou chybu. Jestli jsem opravdu udělal nějakou chybu tak to bylo určitě nechtíc ale víc týmů nemám a to přísahám. Rád bych v této hře pokračoval se svým týmem FC Teschen. Můžete se podívat na historii mého týmu a určitě tam žádný podvod nenajdete. Soccerproject pro mne hodně znamená a zrovna jsme se s přítelem chtěli stát členy SPFA. Zkuste mi prosím dát šanci. Ale věřte mi že víc týmů doopravdy nemám. Děkuji moc za pochopení a věřím že existuje spravedlnost. FC Teschen text2 Dobrý den, dostal jsem ban na SP a po kontaktování šerifa Badbuffalo mi bylo sděleno že mám více týmů. Z mé ip adresy ovládá má přítelkyně tým AC Piskott, vše bylo řádně nahlášeno českému šerifovi a je zajímavé že ten tým ban nedostal. S týmem AC Piskot jsem nikdy neobchodoval akorát jdenou jsem hrál turnaj pro 4 týmy a vstupné bylo 50.000e. Vím že v pravidlech je že když jsou ovládany dva týmy s jednou ip tak nesmí spolu hrát bohatě dotované turnaje. Na českém fóru jsem se ptal co je ten bohatě dotovaný turnaj a bylo mi sděleno že turnaj pro 4 týmy se vstupným 50.000e není bohatě dotovaný.Jestli je to bohatě dotovaný turnaj tak se omlouvám nevěděl jsem to a už nikdy nebudu hrát s týmem AC Piskot turnaj. Toto vše jsem sdělil šerifovu Badbuffalo ale bylo mi sděleno že to nemám ani zkoušet popírat že to je zřejmé že jsem podváděl. Pracuji ve velké firmě ArcelorMittal a 7 mých kamarádů v práci taky hraje SP. Každý to hraje doma na svém PC akorát máme všichni uveden stejný mail aby nám chodili výsledky zápasů do práce na firemní mail.Vždy se na ně spolu těšíme a pak rozebíráme taktiky atd. Někdy si pohlídáme navzájem týmy ale to jen na pár dní a vše předem řádně nahlásíme českým šerifům. Jsem velký fanoušek SP s kamarádama z práce uvažujem že si zaplatíme SPFA ale každopádně se nesnažíme podvádět. Byl bych rád, kdyby jste si prostudoval mou historii aby jste zjistil že jsem doopravdy nepodváděl. Hraji SP již rok a určitě bych už nezačínal znova. Jsem pyšný na svůj tým že se dostal do skupiy F a teď má postoupit do skupiny E a nechtěl bych to vše začínat znova od začátku. Soccer hraje v mém životě důležitou roli tak vás moc prosím o prošetření toho banu. Věřím že máte smysl pro spravedlnost a že se ten můj omylný ban vyřeší. Ujišťuji vás že jsem nepodváděl a ani se nesnažil podvádět. Navzájem jsme se s kamarády hlídali jestli nemá někdo nějaké podezřelé přestupy a podobně. Děkuji moc. FC Teschen díky moc za překlad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.