Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Materiály k přijímačkám na LFHK

Od: petrolajzna odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, rozhodla jsem se přihlásit se na medicínu v Hradci Králové a chtěla bych se zeptat, zdali se stáčí učit z knih Odmaturuj z Ch., B., F. Jsem už více než 10 let po maturitě.
Děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zde najdete informace o přípravném kurzu, obsah testů včetně doporučené literatury, ukázkový test a odpovědi, ostrý test 2020 lfhk.cuni.cz/...

Mají typ testů, kdy může být správně žádná až každá odpověď. Nejhorší ze všech druhů testů.

petrolajzna
hodnocení

Mrknu na to, díky!

bucha
hodnocení

1x

Zdravím,

na gymplu učitelka lidem hlásícím se na medicínu moc doporučovala knížku, kterou jsme měli jako učebnici - Biologie pro gymnázia od Zicháčka, je to taková bílá bichle :)

petrolajzna
hodnocení

Super, tu mám kupodivu ještě z gymplu taky, děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]