Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu si zítra opravit dnešní přijímací zkoušky?

Od: student odpovědí: 3 změna:

Zdravím,jak asi víte,dneska jsou přijímačky. Matematiku já ale zvládnul hodně špatně a určitě mám minimum bodů. Opravdu to bylo těžké. Češtinu jsem ale myslím zvládnul velmi dobře. Zítra přijímačky píšu na druhou školu kterou jsem si vybral a někde jsem četl, že budou v CERMATu počítat lepší výsledek PZK. Tímto se ptám:

- Pokud budu mít lepší matiku na 1. škole a češtinu na 2. škole, započítají se individuálně anebo se to bere jako celek?

- Budou testy jiné než dnes?

Děkuji moc.

doplněno 03.05.21 15:45:

Hlavně by se mi hodilo vědět, zda jsou ty testy stejné nebo ne

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarkazjarka
hodnocení

3x
Testy budou zítra jiné a školy si berou body pouze z lepšího výsledku, zvlášť matematika i český jazyk .
Ano, dcera říkala to samé, matematika odhaduje polovinu bodů a český jazyk velmi dobré.

děkuji, je potěšitelné to slyšet. kluk taky přišel s tím, že matika byla nějaká těžká - a to s matikou problémy nemíval. takže jestli se dá předpokládat, že i pro ostatní byla matika horší, tak to v konečném bodování až taková tragédie být nemusí.

hodnocení

0x

Zdravím,

je to tak, že součet bodů je součet bodů lepších výsledků testů..

Např. pokud má někdo z prvního testu z češtiny 20 bodů a z matematiky 30 bodů, a pokud má z druhého testu z češtiny 30 bodů a z matematiky 20 bodů, tak jeho součet je 30 + 30 bodů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]