Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funkce - zakladni, rozšířená, zúžená

Od: dominikreindl odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, dostal jsem zadané cvičení kde jsou kvadratické funkce, mám určit souřadnice V, jestli je maximální nebo minimální a potom jestli to je rozšířené, zúžené nebo základní, první dvě věci jsem určil, ale nevím, jak poznám jestli je zúžená, rozšířená nebo základní? Dávám sem i výsledky jak mi vyšli ty předchozí dvě. A potřeboval bych pomoct tedy s určením jestli je to základní, rozšířená nebo zúžená, děkuji.

a) V[0,0], max,

b) V[-3,0[, min,

c) V[1,2], min,

d) V[0,6], max,

e) V[-10,0], min,

f) V[0,5], max,

g) V[0,-3], min,

h) V[15,4], max

i) toto je lineární funkce

Funkce - zakladni, rozšířená, zúžená

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kontroloval jsem některé (ne všechny, spíše namátkou) vaše výsledky a mohu je iodsouhlasit. Ale té poslední otázce jaksi nerozumím. Co jestli je rozšířené atd,? Nemohl byste uvést úplné a originální zadání? (Vlstně i ta dvě zadání váni řešená jsou zde nahozena dosti vágní, ale ta lze celkem pochopit.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]