Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem student třetího ročníku gymnázia. V listopadu tohoto školního roku jsem si vytvořil výzvu, že se doučím celou matematiku za 2 roky. Půjčil jsem si sešity matematiky za 2 roky od spolužačky. Všechny sešity jsem propočítal, ale jak člověk zapomíná, už si nejsem jistý, zda jsem sešity počítal ve správném pořadí. Nevíte prosím, jak si třeba vzpomenout, případně nějakou mimotechnickou pomůckou? Děkuji za vaše odpovědi.
jsem student třetího ročníku gymnázia. V listopadu tohoto školního roku jsem si vytvořil výzvu, že se doučím celou matematiku za 2 roky. Půjčil jsem si sešity matematiky za 2 roky od spolužačky. Všechny sešity jsem propočítal, ale jak člověk zapomíná, už si nejsem jistý, zda jsem sešity počítal ve správném pořadí. Nevíte prosím, jak si třeba vzpomenout, případně nějakou mimotechnickou pomůckou? Děkuji za vaše odpovědi.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
host
0x
Na gymnáziu máte učebnice, schválené ministerstvem školství, tak se klidně řiďte podle nich, podívejte se do obsahu, jak jde učivo za sebou.
Nebo pokud chcete mít v hlavě zmatek, se podívejte do tak zvaného Rámcového vzdělávacího programu ( RVP) pro gymnizia, na kapitolu 5.2 a 5.3, kde máte matematiku, co má žák znát a umět.t
Alw raději se učte s nějakým spolužákem, raďte se, počítejte příklady.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]