Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak tezka je maturita

Od: maturant odpovědí: 9 změna:

zdravím chtěl bych se zeptat, za měsíc maturuju a neumím skoro nic xd jak dlouho tak musím mluvit abych to prošel? jako zajímá mě když třeba mám mluvit 7 minut a budu mluvit 4 minuty jestli to projdu nebo ne. Díky za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

2x
Myslím, že není až tak důležitý, JAK DLOUHO budeš mluvit, jako spíš CO JIM ŘEKNEŠ...

Je také důležité jak dlouho budeš mluvit, jestliže obkecáš to málo co víš, tak už moc času nezbyde na to co neumíš. No to samozdřejme záleží na zkoušejícím, zda je ten co se dokáže ukecat.

krtek6

no s tím časem je to takové divné...já když byl svého času vyvolán cvičně učitelem na zkoušku...a během 7min jsem mu vyhrkal ze sebe komplet otázku...podotýkám celou dobře..tak mi bylo odpovězeno, že bych dostal za 3 jen proto, že mi zbyla ještě polovina času...*smich* což by mi ani tak nevadilo, páč na to se nehraje...:-D

hodnocení

0x

Zdravím,

to záleží především na učiteli a na dalších tzv. přísedících učitelů

Předpokládám, že dají nějaké otázky. Pokud na ně zkoušející nedokáže odpovědět, tak to může být považováno za velký nedostatek.

@lopezz - Máte recht - zkoušející by odpověď na svůj dotaz znát měl *smich*

Omylem jsem místo zkoušený napsal zkoušející.

iz*
hodnocení

0x

Budete-li mluvit jen půl minuty nad polovinu stanovené doby, pozná to i sekretářka, natož zkoušející a přísedící učitel + předseda maturitní komise.

Naučte se radši vše, co máte k maturitě umět. (Ono ale už nezbývá moc času, že?)

rajskyprotlak
hodnocení

0x

Každá otázka má svůj obsah. Pokud se ke všemu vyslovíte a budete reagovat na dotazy komise, máte za jedna někdy i dřív než za těch 15 minut. Pokud budete "okecávat" stejně vás nenechají, přeruší a ptají se na podstatné. Pokud se vůbec nechytáte, snaží se vás popostrčit, pokud je to marné a vidí, že jenom vaříte z vody, nechají vás vykecat, ale odcházíte nakonec stejně s pětkou. Pokud to vědomostmi dáte na takových 15-20% z celkového obsahu otázky, tak to na tu čtyřku možná uhrajete. Možná. Do maturity je ještě měsíc, tak makejte. Máte to letos mnohem snadnější než maturanti v dřívějších letech.

michalverner
hodnocení

0x
Sám tvrdíte že nic neumíte.Asi byste projít neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]