Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průměr známek

Od: deavid odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám známky: 2,2,2,2,3,1,1, vážený průměr je 1,89. Průměr se zbytkem tedy 1,5. Znamená to tedy že mám 2, nebo 1/2? Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
28.04.21 19:28
hodnocení

0x

Dvojku.

deavid
hodnocení

A myslíte, že mám ještě nějakou šanci zvrátit průměr na jedničku? Děkuji

xddd
Kdyz budete mit nějaké pisemky nebo neco tak se snaz at dostanes 1 a jeste to muzes zvladnout do konce školního roku

jojohuh*
hodnocení

0x
Maji fšecke te známke stenó váho? Ô ruznéch vah se počétá průměr ináč. Hodnoti se take chováni a příprava do škole. Toš estle ne, tak 1,5 je zaokróváno dle platnéch matematickéch pravidel na horo.

iz*
hodnocení

0x

K průměru známek se jenom přihlíží, není to jediné kritérium pro výslednou známku na pololetní nebo výroční vysvědčení. A na další otázku odpovím, že průměr 1,89 se za necelé dva měsíce nedá "zvrátit" na jedničku. Někteří učitelé zastávají názor, že jedničkář nesmí nikdy získat známku horší než 1. A tady jsou čtyři chvalitebné, jedna dobrá a pouhé dvě výborné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]