Angličtina - vyplnění času - neumim ani slovo - jsem jiná generace
Od:zofinkacinovojoodpovědí:7změna:
Dobrý den. Poradil byste mi někdo? Dcera dostala tento úkol a vůbec si s tím neví rady. Já jsem už jiná generace, ve škole jsme se učily rusky a německy, z angličtiny neumim ani slovo. Prosím o radu, děkuji.
I have been working in Zlín for 3 years - pracuji ve Zlíně tři roky (stále to trvá, tudíž v tomto případě je potřeba do češtiny použít přítomný čas) Tu třetí větu si opravte, tam jste zvolil špatný čas.
wingman
Taky jsem maturoval z rustiny, ale presto cosi anglicky prectu. Proto se ptam - 3 weeks jsou snad tri tydny, ne? Co bz potom znamenalo 3 years?
Z gramatiky je nejlepsi a dostatecna kniha od Raymond Murphy -English Grammar in Use. Nyni je uz 5 edice. 4th se sezene na ulozto. Ale lepsi je investovat a koupit ji na Vanoce, prece jen investice do vzdelani je ta nejlepsi. Tato kniha vystaci na stredoskolske vzdelani. Jinak se ma dcera se spoluzackami, nez trapit Vas. A ve skole jste se UCILI!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.