Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr střední školy

Od: devatacka odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, příští rok už bych si měla vybírat střední školu. Absolutně ale nevím, co na jakou bych chtěla. Baví mě biologie, jazyky, tělocvik, nejdou mi předměty jako matika, fyzika, chemie. O budoucí práci jsem zatím nepřemýšlela... ale vím, že nechci a ani bych se asi nedostala na gympl. Bydlím u Jindřichova Hradce, kam chodím i na základku. Ale moc nevím, jestli by mě rodiče pustili na internát- přemýšlela jsem totiž o studiu v Rakousku/ Německu, ale to rodiče právě zavrhli. Poradil by mi prosím někdo s výběrem školy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Třeba zemědělská
devatacka
hodnocení

Dekuji! A jaky obor treba?
devatacka
hodnocení

Koukala jsem treba na kynologii, ale myslim si, ze s tim bych nenasla moc uplatneni

hodnocení

0x

Zdravím,

tady jsou odkazy na dvě stránky, kde je přehled středních škol:

atlasskolstvi.cz/...

stredniskoly.cz/...

Času na výběr máte dost (necelý rok), takže je potřeba si důkladně pročíst, jaké obory jsou na těch školách vyučovány atd.

Např. v Táboře je SŠ obchodu, služeb a řemesel

atlasskolstvi.cz/...

Např. ve Veselí nad Lužnicí je SŠ ekologická a potravinářská

atlasskolstvi.cz/...

Problém je, že součástí výuky oborů na této škole je i chemie.

Např. v Budějovicích je SŠ cestovního ruchu

atlasskolstvi.cz/...

Je možné, že na této škole je nějak rozšířená výuka jazyků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]