Pokud to máš do školy , tak ukáž co jsi zvládl - určitě Ti někdo poradí, možná i já. Pokud to máš za účelem podnikání ( k dotaci z ÚP, úvěru ) musiš to zvládnout sám. Musiš mít představu v čem chceš podnikat.
lida1*
Mám to jen na dokončení kurzu. Nikdy to nebudu na nic potřebovat. Jaký koliv by mi pomohl. Děkuji za odpověd
Podnikatelský záměr vypracovaný mám, ale na téma Prodejna svítidel
lida1*
Dobrý den,to by mi nevadilo, byla bych moc ráda. Děkuji za odpověď
ajule*
ahojky prosim te nemohla bys me poslat vypracovany podnikatelsky zamer co mas ty? kdyztak mi ho posli na e-mail a.sumova@seznam.cz moc ti dekoju pa alca
jaaaaa*
posles mi ho prosiiim ta
mates*
Dobrý den,
Za domácí úkol ( chod podniku) jsme dostali ,vypracovat podnik. záměr. Nemohu s tím nějak hnout. Narazil jsem na tyhle stánky.
Tak jsem se chtěl zeptat jestli by bylo možné zaslání vašeho podnik. záměru na můj E-mail. Moc by jste mně pomohl.
Předem moc děkuji a přeji hezký den.
mates*
Ahoj, chtěl bych poprosit o zaslání náhledu podnik. záměru... mám to do školy (chod podniku) a nějak se mně nedaří ...
Dobrý den. Ve škole sem dostal ukol abych udelal nejaky podnikatelsky záměr, například: si dam cestovni kancelář a nebo nějaky obchod to je jedno a na takový věci vubec nejsem, prosim Vas jestli yb ste mi mohli něco poslat? Moc bych byl Vám vděčny kdyžtak mi to pošlete na email bodo23@seznam.cz.předem děkuji a prosim posílejte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.