Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První den na střední

Od: tyna* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den.
Chodí rodiče se svými dětmi v první den na střední. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

noneni
hodnocení

5x

Ne.

Proč by měli?

hodnocení

0x

Sice už je mi přes 60 let. Ale kdyby někdo z rodičů mě chtěl vyprovodit první den na gympl, tak by se se zlou potázal a raději bych do školy vůbec nešel *stop*

hodnocení

0x

To jko myslíš že s prváky chodí do školy rodiče? Ale tohle už je přece jen trochu jiný level.

hodnocení

0x

První den na gymnázium jsem došel světe div se sám. :*smich* Sice si se mnou matka udělala fotku ve dveřích bytu před odchodem, ale tím to haslo. Doprovod do školy jsem měl jen do konce první třídy, pak už hezky sólo ;)

Naopak na střední bych asi vypěnil, kdybych měl mít rodičovskou eskortu *bum*

ladis*

Ja asi jen prvni den do prvni ttridy :)) To bylo nejak povinny nebo co.

Koukam ze se doba meni, rodicove dnes vozi deti na zakladku a ty deti jsou tak zpohodlneli, ze chteji dovoz uz i na stredni jo?

No my se tomu divime, ale nekteri dnesni 15 leti pubosi jsou nekdy jak koule, 150 kg, ze se po svych uz nehnou :)

Jeden borec takhle jezdil na kole ale kdyz mu spadnul retez, tak musel za ďedou aby mu ho nasadil, jak se nemohl ohnout :)

hodnocení

0x
Diky bohu, to fakt ne.

hodnocení

0x

To si snad děláš srandu :-D

hanare
hodnocení

0x

A tak pokud chcou rodiče puboše znemožnit už první den na nové škole, směle do toho. :) Jen mezi nimi asi nebudou pěkné vztahy, až se stane terčem posměchu ;)

max*
hodnocení

0x
Tak pokud delas treti stredni skolu nebo ucnak a je Ti aspon 22, tak by Te urcite doprovodit meli!
Doporucuji i babicku.

joudic*
hodnocení

0x
ti kteri ano = instant vysmech az do maturity, vyhodit z auta u skoly ok

hodnocení

0x

Tak to by byl hustej vytlem.

Mi rodice tehdy byly tusim nekde v zahranici na dovolene.

anonymka
hodnocení

0x
Ne nechodí, sice mě máma dovezla ke škole, ale pak už jsem šla sama. Nemusíš mít strach, kamarády si rozhodně najdeš. Já jsem to takhle měla minulý rok, taky jsem se bála, ale vůbec nebylo čeho. Držím palce.

hodnocení

0x

No pokud jsou rodiče vysloveně požádáni.

U nás na sš, měli žáci zahajovací den, kam byli rodiče vysloveně pozvaný. Šlo jen o zahájení v tělocvičně . Ředitel uvítal nováčky, vysvětlil jak bude první den probíhat, kam mají po zahájení jít. K učitelům, mistrům, atd. jseme jako rodiče vůbec nešeli

. Do tříd odcházeli sami.
Všechno si vyřizoval sam k tomu máti ani taťuldu nepotřeboval*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]