Nejste přihlášen/a.
Jaký máte názor na pat. stát a vyhovuje vám , když se o vás stát ,,stará"?
Nemám pocit, že by se o mě stát staral. Ano, mám ID ale pokud jsem pracovala odváděla jsem daně. Lékařská péče zdarma to dávno není pravda, pracovní místa pro všechny to už také neplatí.
jak tak ze zvídavosti brouzdám i po jiných rubrikách-nedá mi nezaeragovat na váš příspěvek...Bohužel u vás(nejen) evidentně přetrvává dogma,že ,cituji:"Lékařská péče zdarma to dávno není pravda, pracovní místa pro všechny to už také neplatí..." Ona to ani nikdy pravda nebyla,to že jste u lékaře (třeba)v ordinaci nic neplatila zdaleka neznamená,že bylo vaše vyšetření(ošetření)grátis-vyrůstal jsem v Dejvicích s vrstevníkem(kamarádem),jehož otec byl krajským tajemníkem(což bylo spolu s gen.tajemníkem-"Miloušem", 11 nejvyšších postů v ČSSR),shodneme se jistě na tom,že dotyčný do systému "viděl",a to nejen u nás,ale potažmo do systému celého vých.bloku...Zdravotnictví bylo po celou éru komunismu až nezdravě dotováno,stejně tak i uměle vytvořená zaměstnanost(bylo by to na mnohem delší příspěvek)a jednou z příčin umožnění pol.změn(Moskvou) okolo roku 89,bylo zjištění,že zhruba v roce 93,94 by se celá centralizovaná ekonomika jednoduše zhroutila...,nebylo by už z čeho vše dotovat...A jen tak naokraj-to co se dnes děje(korupce,rozkrádání apod.)je jen slabým odvarem toho,co se dělo před rokem 89-jen s tím rozdílem,že dříve se nikdo nic nesměl dozvědět(a jak vidno u vás ani nic nevěděl,čímž se vás nechci dotknout,ale tak to prostě bylo)-a pokud byl nějaký opačný náznak-šup s ním pár let na "dobývání" uranu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.