Nejste přihlášen/a.
Pokud je to rozmazlený mamánek a uplakánek, tak tam pro něj za 4 dny pojedete.
Jinak je to běžná cena 2500-3500.
To není jak tábor s Tarym za 8000 na týden ) A tary přijede na půlden?
Co tady pletete Taryho...? To jako, že děcka dneska musí nutně sledovat youtubery a jezdit na tábory s nimi? Na svém posledním táboře jsem byla před dvěma lety jako vedoucí, děcka platily každý 3000 na 2 týdny a nikdo nefňukal. Mobily byly zakázané, nikdo s tím problém neměl.
Děti měly ráno rozcvičku, hrály se hry, učily vázat uzly, šifrované zprávy, různé hádanky, vaříme nad ohněm, koupe se v potoce, chodí se na tůry do lesa, jsou diskotéky, stezky odvahy, soutěže, poznávání stromů a stop... prostě klasika tábor. Děti jsou rozděleny do třech oddílů, jednou za tři dny má každý oddíl noční hlídku- každá dvojice dvě hodiny.
Jezdím tam od svých desíti let, takže už 12 let a občas mají děti problém s tím, že se koupe ve studené vodě a párkrát se někdo rozbrečel, že nechce mít hlídku v noci. Jinak žádné problémy nikdy nebyly.
Spí se ve stanech s podsadou, koupe se v takových předpotopních umývárnách, ale to k táboru patří a je super si to pro ty děcka zažít. Rádi se tam vrací a většina jako já jezdí až do dospělosti a i když máte vůči dětem očividně hloupé předsudky, tak i v dnešní době si děti rády zažijí klasický tábor...
Však píšu běžnou cenu skautského tábora, že je v normě! A že to vydrží, pokud není mamánek!
A dodávám, protože se tazatelka divila, že skautský tábor není jako tábor s tarym za xx násobky, copak na tom nechápete?
Jsme se asi jen nepochopili, ne? Zkuste si můj text přečíst znovu prosím!
Jo a že si občas takového rozmazleného mamánka musí rodiče předčasně odvézt, to se snad také shodneme, nebo ne?
Za ty roky, co jsem tam byla si rodiče museli odvést pouze dva kluky- jeden si zlomil nohu a druhý neodjel protože by byl mamánek, ale protože byl hajzlík, který dělal ostatním dětem zle a domluvy nepomáhaly. Jinak se mi vážně nestalo, aby tam bylo rozmazlené dítě, které by to nezvládlo. Zase nedělejte z mladé generace neschopné mamánky, kteří nevydrží na klasickém táboře...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.