Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fyzika - doučovaní, test

Od: arichter odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, v pondělí mě čeká test z fyziky. Fyzika nikdy nebyla má silná stránka, ale když se chodilo do školy tak to ještě šlo. Proto jsem se chtěl zeptat, jestli by se tu nenašel někdo, kdo fyziku ovládá a dokázal by mě to doučit a také mi pomoct v pondělí s testem, jedná se o téma hydrostatika, tudíž věci co dotoho patří, samozřejmě se dohodneme na nějaké finanční odměně, protože čas je drahý, ale zase jsem jenom student.

Pokud by byl někdo ochotný nebo měl zájem, nechám zde email a klidně se ozvěte a určitě se nějak domluvíme... : adam.richter00@seznam.cz

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Fyzika má na rozdíl od matematiky tu výhodu, že nepočítáš nějaké imaginární X z nesmyslného výrazu ale věci které si můžeš logicky odvodit. Že třeba na tlačení auta do kopce je potřeba větší síla než po rovině.
Zrovna tak u té hydrostatiky si můžeš představit že na plochu 1cm čtverečního působí taková váha, jako by na něm ležely kostky 1x1x1cm takže ten tlak - ta síla bude o každý 1cm hloubš větší o to kolik váží 1 krychlička daného materiálu. Logicky pochopíš že když to bude voda, tak bude váha té kostičky menší než kdyby to byla třeba rtuť nebo písek. Ono to půjde neboj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]